Подршка пензионера Вуку Јеремићу

2. март 2017. | Београд

"Данас сам добио подршку која ми много значи. Подршка НУПС је велико охрабрење за мене и за све оне који су се придружили нашим напорима да на овим изборима направимо корак који ће променити изузетно тешку ситуацију у Србији. Однос према нашим најстаријим суграђанима, према људима који су годинама радили и градили ову земљу није само питање односа према њима, већ и према свима нама", истакао је Јеремић.

Подршка пензионера Вуку Јеремића

Јеремић је рекао да када се према пензионерима понашате на начин на који се према њима понаша актуелна власт, шаљете поруку младима и радно способним људима да им не падне на памет да остану и остаре у Србији.

"То је нешто што мора да се промени. Ја сам за сада једини председнички кандидат који је изашао са конкретним програмом са више од 60 мера које планирам да спроведем. У њему сам врло јасно истакао да је једна од првих ствари коју ћу урадити као председник стављање потписа на иницијативу да се повуче Закон из 2014. којим су пензионерима одузета стечена права. То је по мени не само неуставан него политички штетан и морално неприхватљив чин. Не могу вам одузети оно што сте зарадили", нагласио је Јеремић.

Подршка пензионера Вуку Јеремића

"Узимајући у обзир његову изјаву и његову политику ми смо једногласно одлучили да му дамо подршку. Надам се да ће та сарадња у будућности да буде врло плодоносна", рекла је председница Скупштине НУПС Драгица Минић.