ОНЕМОГУЋЕНА ТРИБИНА ВУКА ЈЕРЕМИЋА У КРУПЊУ

5. март 2017. | Крупањ

Јеремић: У атмосфери страха нема услова за нормалан живот 

Вук Јеремић изјавио је данас у Крупњу да су силеџије из Српске напредне странке сатима малтретирали и обесхрабривали људе како се не би појавили на његовој трибини у локалном Дому културе и нагласио да у атмосфери страха нема услова за нормалан и пристојан живот.

"Данас смо се овде у Крупњу окупили да разговарамо о томе какво је стање у Србији, како да нам буде боље, али нисмо успели да уђемо у салу Дома културе коју смо уредно резервисали. Директорка нам то није дозволила, а локалне силеџије из Српске напредне странке, предвођене извесним господином Сашом Михајловићем, сатима су обилазили град и малтретирали и обесхрабривали људе да се не појаве на једном обичном разговору, на једној трибини", рекао је Јеремић.

"У таквој ситуацији ми данас живимо у Србији, и то није само у Крупњу. У сваком граду у Србији се таква ствар дешава, али остало је још само месец дана. После ових избора у Србији неће бити страха и почећемо нормално да живимо", поручио је Јеремић.

"У атмосфери страха нема нормалног привређивања, нема инвеститора, нема ничега што омогућава нормалан и пристојан живот. Ја сам се због тога кандидовао. Данас смо овде испред Дома културе, нисмо успели да уђемо у салу, али идемо даље и то нас неће обесхрабрити", закључио је Јеремић.

Јеремић се окупњеним грађанима и медијима обратио испред зграде Дома културе у Крупњу.