На страни народа, за поносну Србију!

16. фебруар 2017. | Београд

Још пре годину дана рекао сам да ће Вучићев кандидат за председника Србије бити Александар Вучић. Међутим, то што сам тада знао тек је прва и најмања победа у низу. Када будем победио на председничким изборима, демонтираћу и уклонити све нивое садашњег режима који приморава народ да сваког дана све горе живи.

На страни народа, за поносну Србију!

Србија не сме да буде држава у којој само партијски људи имају посао, док они који знају, који су школовани и стручни, грцају у незапослености. Србија не сме да буде држава понижених!

Када постанем председник Србије, мој апсолутни приоритет биће да створим услове за запошљавање свих, на основу знања и вредности, а не на основу партијске припадности!

Уместо да лекаре подстакне да остану, да им омогући усавршавање и да им плате које заслужују, ова власт их мотивише да оду и лече неки други, а не свој народ. На скенер и на преглед лекара чека се по 6 месеци, деца се лече СМС порукама, а баке и деке умиру чекајући на преглед. Ефикасна здравствена заштита је наше основно људско право!

Када постанем председник Србије, изградићу систем који свим грађанима обезбеђује ефикасну, равноправну и лако доступну здравствену заштиту, а здравственим радницима обезбеђује рад у нормалним условима и адекватна примања.

Наставници којима поверавамо будућност наше деце маргинализовани су више него икад и доведени до просјачког штапа, а Србија постаје земља у којој се дипломе купују и одакле су вредни и савесни присиљени да оду.

Када постанем председник Србије, вратићу достојанство и ауторитет наставницима и професорима, а ученицима и студентима ћу омогућити да стекну знање са којим ће достојанствено зарађивати и живети.

За нашу децу и нас. До победе!

Режим који свој народ као таоца држи у сиромаштву и безнађу мора да буде уклоњен; промене су неопходне! Вуков тим је део тих промена, Вуков тим расте и већ побеђује! Придружи се и ти победничком тиму који ће овај назадни режим у потпуности уклонити после председничких избора.

Укључи се! Промени! Победи!