Јеремић у Кикинди: После избора следи просперитетније време

23. март 2017. | Кикинда

Председнички кандидат Вук Јеремић изјавио је вечерас у Кикинди да после његове победе на председничким изборима неће бити никакве освете претходној власти, живеће се мирно и неће бити никаквих прича о државним ударима и државним непријатељима.

„У Србији ће на Ускрс да осване лепа зора и почеће једно мирније, просперитетније, стабилније и нормалније време“, поручио је Јеремић у Кикинди коју је посетио са супругом Наташом.

Јеремић је истакао да се мора стати на пут томе да се, када неко дође на власт, свети онима који су на власти били пре њих.

„Морамо зауставити такав начин понашања. Они су увели такву културу у Србију, ми ћемо да је уклонимо. Нећемо уклањати њих, они су наши суграђани, немамо разлога било коме да се светимо, али имамо разлога да будемо одлучни и чврсти и да достигнемо слободу и 2. и 16. априла“, поручио је Јеремић.

Вук и Наташа Јеремић предводили су грађане у шетњи Кикиндом. Испред седишта Градске управе Кикинда окупљени су звиждуцима пиштаљки изразили незадовољство због саопштења Српске напредне странке о Наташи Јеремић, које је потписао потпредседник Српске напредне странке, Кикинђанин Миленко Јованов.

"Од срца вам хвала, знам да је ово пристојан град“, рекао је Јеремић.