Народ има право да зна за кога гласа

10. март 2017. | Београд

Да би народ знао шта и кога бира на изборима овог априла у Србији, кандидати треба међусобно да дебатују, да сукобе своја мишљења и програме, као што се ради у свим демократски уређеним државама током изборне кампање.

Зато позивам сада бившег премијера Александра Вучића на дебату пред народом Србије!

Народ има право да зна за кога гласа и шта тај избор доноси у току следеће деценије за њега, за младе и државу у којој живи.

Модерно и квалитетно образовање које ће младима дати знања и вештине за фер плате и сигурне послове, стална усавршавања о трошку државе, пољопривреда од које се одлично живи, ефикасна здравствена заштита и лекари који остају у земљи да лече свој народ, задовољни професори мотивисани да преносе знање деци, држава у којој свако живи достојанствено од свог рада, где су знање, квалитет и култура на првом месту –  у таквој Србији можемо да живимо од овог пролећа, ако се изборимо.

Зато желим да јавно, пред целом Србијом, Александар Вучић и ја представимо свако свој план и сукобимо мишљења.

Господине Вучићу, Ви као бивши премијер немате право и не смете да игноришете вољу грађана Србије, зато хајде да изађемо пред народ!

Хајде да јавно, отворено, без увијања и очи у очи дебатујемо, да супротставимо своје програме, да народ зна за шта гласа у априлу!

Народ има право да зна, а ми имамо обавезу према народу!