Јеремић у Срему: Стати на пут успону криминала и корупције

11. март 2017. | Сремски округ

Приликом данашњег обиласка Сремског округа, кандидат за председника Србије Вук Јеремић изјавио је да је Срем посебно погођен вртоглавим успоном корупције и организованог криминала, проблемом са којим се суочава цела Србија, и позвао грађане да изађу на изборе и гласају за промене.

„У Срему данас ведре и облаче силеџије које су у директној спрези са породицом на власти. Ви овде данас не можете да се бавите иоле озбиљнијим послом, а да за то нисте платили рекет и добили такозвану заштиту парадржавних криминалних група“, упозорио је Јеремић.

„Томе се мора стати на пут одмах. У супротном ћемо бити осуђени на њихову окупацију. Зато позивам грађане да у што већем броју изађу на ове изборе и својим гласом допринесу да се ова ситуација промени“, рекао је Јеремић.

Он је обишао домаћинство Јана Ђурчика у Старој Пазови , где је разговарао са члановима Старопазовачког удружења пољопривредника. Јеремић је посетио и Парохијски дом словачке Евангелистичке цркве, а током поподнева разговараће са грађанима на трибини у Сремској Митровици.