Јеремић у Крушевцу: Престајемо са поделама и сејањем мржње

21. март 2017. | Крушевац

„После избора нема више нас и њих, после избора поново ћемо бити јединствени. То ће бити наша победа, победа Србије. После избора престајемо са сејањем мржње и поделама. Ми смо један народ и нико не сме да нас дели. Зато сам се кандидовао“, поручио је данас у обраћању Крушевљанима председнички кандидат Вук Јеремић поздрављен скандирањем „Победа, победа“ и „Вуче, Вуче“.

„Обећавам вам да се нећу смирити док не будемо поново живели нормално, као људи, док Србија не постане поново место за живот достојан човека. Могао сам да бирам и да будем где хоћу у свету, а изабрао сам да будем овде због вас, због ове земље“, поручио је Јеремић.

„Немам право на други избор јер сте ме ви обавезали вашим осмесима, вашим аплаузима, вашом снагом, вашим породицама“, рекао је Јеремић који је са супругом Наташом предводио шетњу крушевачким улицама у којој је учествовало неколико стотина људи.

Јеремић је позвао људе да изађу на изборе како бисмо показали да постоји нормална, пристојна и достојанствена Србија, каква је и била током целе своје историје.

Пре шетње, Јеремић је још једном на телевизијски дуел позвао премијера Србије и председничког кандидата владајуће коалиције Александра Вучића како би му у лице рекао оно што Србија зна о његовом брату.

"Вучић се данас, на конференцији за новинаре, саблажњавао над стварима које се говоре о његовом брату. Позивам га још једном на телевизијски дуел да му у лице и пред камерама кажем оно што Србија зна о његовом брату, и то једну по једну ствар, у детаље“, рекао је Јеремић.

 

 

ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ СА ПОРТАЛА (ФТП СЕРВЕРА) АГЕНЦИЈА: ФОНЕТ, БЕТА, ИНФОБИРО.