Јеремић: Чега се то плаши Александар Вучић

23. март 2017. | Београд

Председнички кандидат Вук Јеремић питао је данас премијера Србије и председничког кандидата Александра Вучића „чега се плаши, кад истраживања које пласира у медије говоре да он има далеко преко 50 одсто подршке грађана, док је он (Јеремић) према тим истраживањима, тек четврти или пети".

„Мислим да та истраживања нису тачна и да разлог због којег су све оштрице и сви ресурси режима усмерени према мени управо то што разумеју ко им је на овим изборима најозбиљнији противник”, нагласио је Јеремић.

„Режим наставља са специјалним ратом и у њему више не бира никаква средства. Полиција нам улази у просторије и пописује људе. Народна банка Србије тражила је од свих пословних банака да им доставе имена, адресе и матичне бројеве грађана Србије који су се усудили да дају донацију за нашу кампању”, рекао је Јеремић.

Јеремић је указао да се наставља до сада незабележена кампања у медијима, истичући као пример за то саопштење Српске напредне странке, које потписује потпредседник те странке Миленко Јованов, у којем је наведено да „целокупним нарко-тржиштем у Србији управља његова супруга Наташа Јеремић".

Председнички кандидат Вук Јеремић данас је у Кикинди, где ће разговарати са грађанима и посетити канцеларију свог локалног тима.

 

ВИДЕО МАТЕРИЈАЛ МОЖЕТЕ ПРЕУЗЕТИ СА ПОРТАЛА (ФТП СЕРВЕРА) АГЕНЦИЈА: ИНФОБИРО, БЕТА, ФОНЕТ.