Јеремић: Избор који данас направимо живеће са нама још пет година

02. април 2017. | Београд

Председнички кандидат Вук Јеремић гласао је данас у 9 часова у основној школи "Свети Сава" у београдској општини Врачар. Јеремић је гласао са супругом Наташом.

„Избор који данас направимо живеће са нама још најмање пет година. Изборна кампања се одвијала у прилично нерегуларним условима, рекао бих најнерегуларнијим од почетка вишестраначја у нашој земљи. Међутим, велика излазност током данашњег дана, одлука људи да изађу на биралишта и узму судбину у своје руке све то може да поправи“, поручио је Јеремић после гласања.

„Надам се да ће људи изаћи у великом броју, да ће гласати за промене и да ће, док буду гласали, размишљати и о другом кругу и ко је тај који у другом кругу ту промену може најлакше да донесе. Изузетно је важно да буде одбрањен интегритет изборног процеса и да се сваки глас преброји поштено“, рекао је Јеремић.

Јеремић је нагласио да ће његов тим пажљиво пратити процес гласања и имати независно бројање гласова, али се нада да ће ови избори бити празник демократије и важан корак на путу ка остварењу промена у Србији.

„Први корак је данас, следећи за две недеље“, закључио је Јеремић.