Јовановић: Вучић и без резултата и без програма

14. март 2017. | Београд

Најава: Разговор са грађанима - Кулпин, Бачки Петровац

Телевизија са националном фреквенцијом најавила је да ће Александар Вучић синоћ „коначно одговорити на сва питања”. Међутим, током два сата помпезно најављене емисије, ипак смо остали без иједног одговора.

Александар Вучић није одговорио зашто је просечна плата нижа него пре пет година, иако се свуда у окружењу живи знатно боље. Није одговорио зашто је задужио Србију са више од 10 милијарди евра, док грађани наше земље живе лошије. Није одговорио зашто је 250 хиљада радно способних људи напустило земљу од његовог доласка на власт. Такође, током два сата на националној телевизији, Вучић није представио ни једну једину меру за наредних пет година.

Једино чиме се похвалио јесте градња аутопутева и клиничког центра у Нишу, али је заборавио да каже да су повољни наменски кредити за те послове уговорени за време док је Вук Јеремић био министар спољних послова.

Грађани више не верују оном Вучићевом познатом обећању да ће „живети боље за две године". Наредних пет година треба да буду године бољег живота за људе, а не нових лажних обећања.

Управо је Вук Јеремић једини председнички кандидат који је представио програм са 70 конкретних мера којима жели да заустави даље пропадање Србије.

 

Никола Јовановић,

портпарол тима Вука Јеремића

14. март 2017. Београд