Позивамо вас на сутрашњи скуп на Тргу Републике

Оснивачи будуће Народне странке позивају грађане да у петак, у 18 часова, дођу на Трг Републике на протест који означава почетак борбе за фер и поштене изборе.

“Иницијативни одбор Народне странке је усагласио листу изборних захтева са Покретом слободних грађана и ти захтеви ће бити прочитани сутра на протесту. Народна воља мора да се заштити и зато почињемо борбу за фер и цивилизоване изборне услове. Опозиција мора бити јединствена у изборним захтевима, како се не би дозволо потпуно урушавање основних тековина демократије и угрожавање елементарног права грађана да слободно бирају своје представнике”, саопштено је из штаба Вука Јеремића.

У саопштењу се додаје да власт на сваки начин, прекрајањем изборних спискова, медијским мраком и злоупотребом јавних ресурса покушава да доведе грађане престонице пред свршени чин.

“То им нећемо дозволити, јер опозиција има већину у Београду. Заједничком борбом за равноправне изборне услове изборићемо се за аутентичну народну вољу”, закључује се у саопштењу оснивача Народне странке.