Вучић да изађе на ТВ дуел

26. фебруар 2017. | Београд

Председнички кандидат Српске напредне странке Александар Вучић се и даље не усуђује да изађе на ТВ дуел Вуку Јеремићу, па мора да користи услуге прелетача Миленка Јованова, који је до јуче био у Демократској странци Србије и називао СНС "злочиначким удружењем".

У последњих пет година, Александар Вучић је претворио Србију у земљу јефтине и обесправљене радне снаге - а он преко прелетача криви и вређа Вука Јеремића.

У последњих пет година, страним инвеститорима се исплаћују огромне субвенције од новца пореских обвезника Србије, да би се наши људи гурали да носе пелене и клече - а Вучић криви Јеремића.
У последњих пет година, смањене су плате, пензије и погоршан животни стандард огромне већине грађана - а Вучић криви Јеремића.

У последњих пет година, 200 хиљада радно способних људи је напустило Србију да се више не врати, што је једина "мера" режима против незапослености - а Вучић криви Јеремића.

У последњих пет година, Вучићеве владе су увећале јавни дуг Србије за 10.5 милијарди евра - а он криви Јеремића.

Позивам Александра Вучића да у ТВ дебати са Вуком Јеремићем грађанима објасни како то да он није одговоран за све наведено, а прелетачу Јованову поручујем да се слажем са његовим ставовима - оним до 2016. године, када је тврдио да је Вучић уништио српску економију и де факто признао Косово.

Никола Јовановић,
Портпарол тима Вука Јеремића
26.02.2017.
Београд