ЈОВАНОВИЋ: ВУЧИЋ ДА ПОДНЕСЕ ОСТАВКУ

27.фебруар 2017. | Београд

Изјаве Зоране Михајловић јесу нови доказ нервозе које је у редовима напредњака изазвала одлука Вука Јеремића да се кандидује за председника Србије.

Ако Вучић сматра да је бољи кандидат од Јеремића позивамо га да скупи храброст и изађе на ТВ дуел, уместо што говори кроз компромитоване министре-прелетаче, познате по неиспуњеним обећањима и подршци за британски предлог резолуције о Сребреници.

Исто тако, позивамо Вучића да испуни обећање да ће поднети оставку на место премијера и да тако престане да злоупотребљава државне ресурсе у сврху кампање.

Захваљујем се Зорани Михајловић што је признала да је Вучићево истресање џакова са гласовима пред ТВ камерама било фарса. Поручујем јој да се не нада да ће је напади на Вука Јеремића довести на место новог премијера Србије и председника СНС-а. Прелетачи као што је она не уживају поверење ни чланова своје странке, а камоли грађана Србије.

Ово ће бити последња кампања у којој ће отварати незавршене ауто-путеве и мостове, по чему је већ постала препознатљива у народу.

Са једном њеном претходном изјавом сам сагласан, а то је да су нам "радикали донели рат, беду и мафијаше".

 

Никола Јовановић,
портпарол тима Вука Јеремића