Вести

Јеремић: Србија не може да чека

Јеремић: Србија не може да чека

21. фебруар 2017. | Топола

"Нико није дао већа обећања од оних који су данас на власти и нико их мање није испунио, и зато хајде да их казнимо у априлу", поручио је вечерас у Тополи председник ЦИРСД Вук Јеремић." Многи су ми говорили да треба још да сачекам и ја сам себи то могао да приуштим, али Србија не може више да чека", изјавио је Јеремић на трибини у Тополи пред више од 300 окупљених грађана.

Јеремић у Горњем Милановцу: Вучићу Оскар за споредну улогу

Јеремић у Горњем Милановцу: Вучићу Оскар за споредну улогу

19. фебруар 2017. | Горњи Милановац

Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД) Вук Јеремић изјавио је вечерас у Горњем Милановцу да је премијер Србије Александар Вучић злоупотребио државне ресурсе да би снимио предизборни спот у авиону и нагласио да диктатори имају тенденцију да себе изједначавају са државом и народом.

Јеремић: СНС је кућа чудних душа

Јеремић: СНС је кућа чудних душа

17. фебруар 2017. | Врбас

Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД) Вук Јеремић оценио је вечерас у Врбасу да би као неко ко се кандидује за председника Србије можда требало да се радује ономе што се дешава у "кући чудних душа која се зове Српска напредна странка", али да га то ипак не радује зато што у тој борби испливавају елементи најгорег у једном друштву.

На страни народа, за поносну Србију!

На страни народа, за поносну Србију!

16. фебруар 2017. | Београд

Још пре годину дана рекао сам да ће Вучићев кандидат за председника Србије бити Александар Вучић. Међутим, то што сам тада знао тек је прва и најмања победа у низу. Када будем победио на председничким изборима, демонтираћу и уклонити све нивое садашњег режима који приморава народ да сваког дана све горе живи.

Јеремић у Ужицу: Вучић издаје човека који га је довео на власт

Јеремић у Ужицу: Вучић издаје човека који га је довео на власт

14. фебруар 2017. | Ужице

Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД) Вук Јеремић вечерас је, поводом одлуке Председништва Српске напредне странке да Александар Вучић буде кандидат за председника, изјавио да смо сведоци убрзане, тоталне персонализације власти и државе, а Вучићева победа би значила цементирање те политике на период од наредних пет година.

Јеремић представио програм "Србија може боље"

Јеремић представио програм "Србија може боље"

13. фебруар 2017. | Београд

Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД) Вук Јеремић представио је вечерас програм "Србија може боље". Програмом, који је представљен пред више од 500 људи у Дому омладине Београда, предвиђено је 60 решења за највеће проблеме са којима се Србија суочава. Питања о председничком програму Јеремићу су постављали социолози Слободан Антонић и Јово Бакић и новинари Антонела Риха и Бошко Јакшић. Програм је представљен у пет целина, спољни послови и безбедност, економија, просвета и култура, здравство и социјална политика и влад

Вук Јеремић: Тешко предвидети будућност

Вук Јеремић: Тешко предвидети будућност

10. фебруар 2017. | Требиње

Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој Вук Јеремић учествовао је у Требињу на Четвртом симпосиону "Теологија у јавној сфери", који је окупио еминентне теологе и научнике из различитих области друштвеног живота. Јеремић је, заједно са професорима Дејаном Јовићем и Зораном Крстићем, учествовао у панелу на тему "Европа на раскршћу: криза и будућност европског идентитета".

Јеремић: Партијско запошљавање - рак-рана Србије

Јеремић: Партијско запошљавање - рак-рана Србије

8. фебруар 2017. | Лозница

Дајем реч да ће борба против партијског запошљавања бити једна од првих мета коју намеравам да нападнем као председник Србије, изјавио је вечерас у Лозници председник ЦИРСД-а Вук Јеремић."То није бољка која је почела 2012. године. И претходне власти су од те бољке патиле, али заиста мислим да стање никада није било као што је сада. Данас практично не можеш да дођеш до посла ако немаш партијску везу. То је рак рана ове земље и то морамо да променимо", истакао је Јеремић пред више од 200 Лозничана.

Покушај да се прекине скуп Вука Јеремића у Смедереву

Покушај да се прекине скуп Вука Јеремића у Смедереву

4. фебруар 2017. | Смедерево

Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД) Вук Јеремић посетио је вечерас Смедерево, где га је у Центру за културу овог града дочекало више од 200 грађана. Током уводног излагања, Јеремић је више пута био прекидан од неколицине грађана из публике, али је већина присутних желела да се разговор настави и да чује одговоре на нека од кључних питања.

Јеремић у Зајечару: Вештачко дизање тензија на Косову

Јеремић у Зајечару: Вештачко дизање тензија на Косову

2. фебруар 2017. | Зајечар

То што се у последњих неколико недеља дижу тензије око Косова јесте директна координација Хашима Тачија и Александра Вучића и то због предстојећих избора у Србији, оценио је вечерас председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД) Вук Јеремић, нагласивши да на тај начин економски проблеми покушавају да се замагле вештачким дизањем тензија.